RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Данилов про втрати ворога під Лисичанськом: "відпочивають" в іншому світі

Росія від початку повномасштабної війни в Україні називала метою різні речі - від придуманої ними ж "денацифікації" до "визволення" Донбасу, але основною метою нападу завжди було одне — знищення української держави та державності.

Про ситуацію на фронті, зокрема про втрати окупантів у ході боїв за Лисичанськ, розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов.

За словами Данилова, бійці Сил оборони України, які захищають нашу країну, неабияк потріпали росіян. Тому вони на сьогоднішній день, як каже Путін, мають трохи відпочити.

"Дуже багато їх відпочиває, скажімо так, в іншому світі. Дуже багато з них сьогодні "відпочивають" у шпиталях, що знаходяться на території російської федерації, на території частини Луганської та Донецької областей. Такий відпочинок", - заявив Данилов.

На сьогоднішній день усі війська, за даними нашої розвідки, окупанти перекидають на Херсонський напрямок. Данилов вважає, що " все, що відбувається там, певною мірою є прогнозованим процесом".

"Насправді ситуація складна. Я не є шанувальником, який розповідає, що у квітні все закінчиться, що ми відпочиватимемо, таким ласкавим, солодким голосом. Це неприпустимі речі, тому що в нас триває війна, і вона триватиме ще якийсь- то період часу. Вона не буде короткою з урахуванням того, що ворог не знімає свої завдання. Завдання просте – це повне знищення нашої держави. Інших завдань у Путіна немає. Якщо хтось вважає, що це обмежуватиметься територією Луганської області, Донецької області , частиною півдня нашої країни — це вся помилка, таких планів у них немає. У них план один: повне знищення нашої держави, нашої державності, вищого військово-політичного керівництва нашої країни та всіх українців, які дбають про незалежність нашої країни. Таке завдання", - Заявив секретар РНБО.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": У України є суперзброя, яку не зможе знищити агресор - Олексій Данилов.