RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

24 травня

23 травня

Всі новини

Коли в Україні спаде спека: синоптик назвала дату

В Україні помітно відступає спека, яка нещодавно панувала над усією територією країни. Зокрема, у західних областях уже сьогодні, 6 липня, спостерігається +16+19 градусів. А на свято Івана Купала спека полишить і північ, і центр України.

Про прогноз погоди на четвер, 7 липня, розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

Погода в Україні

У західних, північних та значній частині центральних областей 7 липня на Івана Купала можна буде вільно дихати свіжим, але теплим повітрям, адже його денна температура буде близько +22+28 градусів. Водночас у східних та південних регіонах, а також на Дніпропетровщині все ще триматиметься спека від +30 до +35 градусів

Опади на Івана Купала будуть нерівномірні: дощі з грозами очікуються в північних, місцями центральних областях, на Одещині та Миколаївщині. На решті територій - сухо.

"Але все ж температурні контрасти в зоні атмосферного фронту значні - від +16 до +34 градусів, тому при грозах можливі сильні зливи, град та пориви вітру до шквального. Обережні будьте!" - наголосила синоптикиня.

Погода в Києві

У столиці прогнозується комфортна температура повітря вдень - спека на Івана Купала послабне до +24 градусів. Водночас очікуються дощі з грозами у найближчі ніч та ранок, а от удень імовірність опадів низька.

Раніше "Апостроф" опублікував детальний погодинний прогноз погоди на Івана Купала та додав карти температури, дощів та гроз.