RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Царя-батюшку втрачати ніхто не захоче: мольфарка пояснила, скільки Путіну лишилося жити

Чотири місяці триває повномасштабна війна України з Росією – цю війну ведуть у т.ч. та й мольфари, які завжди славилися своєю силою. Натомість є екстрасенси, які ведуть боротьбу на боці російських окупантів.

Коли помре кремлівський диктатор Володимир Путін? Про це в ефірі Апостроф TV розповіла мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовські.

За словами Мочіовського, точний термін смерті тирана не можна назвати, оскільки він захищений. У той же час йому, ймовірно, залишається один термін - до року, після чого він помре.

"Чи переселять у нього якусь іншу душу або замінять його двійником, це вже буде наступним питанням. Ми одразу, якщо він і помре, цього не дізнаємося", - заявила мольфарка.

Тим часом у Путіна є щонайменше 10 двійників, зазначила Мочіовські.

"Якщо він і помре, то царя-батюшку так раптово втрачати ніхто не захоче. Для народу на якийсь час підкинуть двійника. Я навіть не впевнена, що це буде до року, але те, що його приберуть - навіть не в тому плані, що він сам помре, а його приберуть – ви побачите, що так буде", - наголосила мольфарка.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путіну вже нічого не допоможе, ні спеціальні гриби, ні сеча оленя - мольфарка Магдалена Мочіовські.