RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Викрити їхню брехню майже неможливо: названо головних брехунів за знаком Зодіаку

Астрологи запевняють, що схильність до брехні залежить від дати народження. У зодіакальному колі найбрехливішими знаками вважаються Близнюки, Скорпіони та Леви.

Про це повідомляє Аstro7.

Близнюки

Перший рядок рейтингу - за Близнюками. Вони вважаються безперечними лідерами, майстрами та віртуозами брехні. Для них брехня - це поезія. Брешуть правдоподібно і переконливо - не причепишся. Жінки-Близнюки кажуть неправду частенько. Зазвичай роблять це, щоб уникнути покарання чи для отримання вигоди. Чоловіки-Близнюки - не менші любителі подвійної гри. Вони з чесними очима доводитимуть своїй черговій обраниці, що вона - єдина. Часто брешуть зі спортивного інтересу. Викрити цей знак у брехні вкрай складно, адже вона дуже ретельно продумана, аргументована, має безліч деталей.

Скорпіон

На другому місці за схильністю до брехні - Скорпіони. Це - мстиві маніпулятори та лицеміри. Вони поступилися Близнюкам тільки тому, що брешуть заради цілі, а Близнюки - через любов до творчості. Скорпіони вважаються провокаторами, легко говорять одне, а роблять інше. Що цікаво, їх рідко викривають у лицемірстві, так все продумано та сповнено "крокодилячих сліз". Жінки-Скорпіони за допомогою брехні досягають цілей у відносинах та в різних сферах. Легко тиснуть на жалість. Чоловіки-Скорпіони - ревнивці та власники. У відносинах брехатимуть, маніпулюватимуть, щоб виключити всі контакти своєї обраниці з іншими чоловіками.

Лев

На третьому місці за схильністю до обману - Леви. Це робити їм вдається легко. Оскільки люблять увагу - можуть розповідати захопливі історії-вигадки. Красиво не збрехати - історії не розповісти, вважають вони. Жінки-Леви - класичні "загадки". Історії їхні - неймовірні. А брешуть, щоб зацікавити та викликати інтерес. Чоловіки-Леви - можуть безсоромно користуватися довірою жінки, розвішуючи на вухах різнокаліберну локшину. А якщо схоплять на брехні - все заперечуватимуть. Для них - між правдою та вигадкою грань відсутня. Найчастіше брешуть, щоб привернути увагу та викликати захоплення.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотирьох найогидніших чоловіків за гороскопом.