RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Ображаються або тиснуть на мізки: ТОП-4 найогидніших чоловіків за гороскопом

Астрологи назвали найгірших чоловіків за гороскопом, які з великою ймовірністю зроблять нещасною свою обраницю.

Про це пише Marie Claire.

Стрілець

Народжені під цим сузір'ям можуть здатися прекрасними чоловіками на перший погляд. Але такий супутник життя добрий лише для екстремалок. Життя з авантюристом схоже на американські гірки та це може звести з розуму. Ніколи не знаєш, що чекає буквально за годину: мільйон троянд, спонтанний секс, звістка про зраду або повідомлення про те, що благовірний заклав будинок.

Риби

Вірні та мрійливі Риби теж мають серйозні недоліки – вони уразливі та вимагають до себе багато уваги. Відповідальність за свій емоційний стан чоловік повністю перекладе на плечі обраниці. Одразу після весілля їй доведеться бути не тільки куховаркою та коханкою, а й матір'ю дитяти, а часто й горезвісною “жилеткою”.

Близнюки

Дружині чоловіка-Близнюка може здатися, що вона одружена не з однією людиною, а з кількома відразу. Всьому провиною є непостійність і потреба в новизні представників цього астрологічного символу. Через пару хвилин після душевної розмови ваша половинка може втекти на зустріч у барі з друзями та як ні в чому не бувало повернутися під ранок.

Скорпіон

Якщо ви не готові миритися з тим, що є лише дві думки: чоловіка-Скорпіона та неправильна, не витрачайте час на такого нареченого. Крім того, представники цього знаку Зодіаку хочуть бачити у своїй половинці море ентузіазму. При цьому неважливо, що ви робите в цей момент - виконуєте подружній обов'язок, прасуєте сорочки або прибираєте в оселі.

Раніше ми назвали чотири найтупіші знаки Зодіаку.