RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

До та після окупації: у мережі порівняли курортний сезон у Залізному Порту у 2021 та 2022 роках - відео

У Мережі з'явилося показове відео "звільнення" улюбленого курорту українців – Залізного порту на Херсонщині. Місто тимчасово знаходиться в окупації, пляжі порожні, а в кафе - забиті вікна.

Відео з'явилося на каналі Turist UА.

На відео показали, як у літній період роком раніше жив курортний порт – кафе, ресторани та дискотеки заповнені, звідусіль грає музика. У 2022 році на відео показано порожні пляжі, закриття закладу та магазини.

У коментарях люди з ностальгією згадують, як раніше щороку відвідували український Залізний порт та чекають на нові зустрічі у жовто-блакитному місті.

"Улюблений Залізний порт, "Бродвей".... Після війни приїду обов'язково", Рівно рік тому були в Залізці, так увечері, о десятій годині, рух був набагато більше, ніж на відео, так що це ще не капець! А зараз просто туга", " Нам подобається Залізний Порт. Ми щороку їздимо відпочивати у це чудове місце. Після війни ми обов'язково приїдемо до ЖП", - пише під відео українці.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що зараз людей на пляжі дуже мало, хоча море дуже чисте. Там немає медуз, а через невелику кількість людей та катерів, до берега припливли дельфіни.