RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

"Боже, яка гидота": у центрі Луганська рашисти влаштували акцію з молодими "медсестрами"

У той час, як окупанти все ще не можуть повністю захопити Луганську область, в окупованому Луганську вирішили відсвяткувати "перемогу" дивною акцією - дівчата в костюмах медсестер роздавали на вулицях шоколад "Алешка".

Відповідне відео опубліковано у Facebook.

Дівчата в хустинках, підколінках та з літерою Z на рукавах роздавали дітям та дорослим шоколад. При цьому вони говорили, що "це символ перемоги, на честь звільнення нашої республіки".


Мабуть, дівчата не знають, що російські окупанти ніяк не можуть захопити Білогорівку в Луганській області. За словами голови Луганської ОВ Сергія Гайдая, бої у Білогорівці тривають.

"Дякуючи майстерності українських військових на полі бою та роботі артилеристів зі знищення ворожих складів боєприпасів – Луганщина досі тримається. Кількість атак та обстрілів зменшилась, без своєї артилерії окупанти майже безсилі", - зазначив він.

Тим часом українські захисники успішно громлять склади боєприпасів ворога. У ніч на середу, 13 липня, в окупованому Луганську пролунало кілька вибухів, на російському складі боєприпасів виникла пожежа.