RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

ЗСУ здатні відтіснити окупантів на попередні рубежі: американський генерал озвучив дату

Збройні Сили України впевнено наближають переломний момент у повномасштабній війні на свою користь. Російське окупаційне військо буде змушене повернутися на позиції 23 лютого вже до кінця цього року.

Про це заявив колишній командувач Сухопутних сил США в Європі Бен Ходжес, такий прогноз опублікував у себе в телеграм-каналі журналіст Андрій Цаплієнко.

Бен Ходжес ствержує, що українські військові можуть відкинути російських окупантів на позиції, які були до початку повномасштабної війни, оскільки російське військо вже виснажене на тлі рекордних втрат та потужного опору українців.

"Росіяни виснажені. На даний момент у них немає іншої стратегії, крім того, що вони зараз роблять", - наголосив він.

Наразі більша частина путінської армії бере участь у війні проти України, однак, попри значні зусилля російських окупантів, країна-терорист Росія не досягла жодної своєї мети.

"Генерал-лейтенант Бен Ходжес, колишній командувач військ США в Європі. Я особисто вірю тому, що говорить Ходжес. З однієї причини. Він один з небагатьох моїх співрозмовників, який ще в 2021 році попереджав про повномасштабне вторгнення росіян і точно описав, як і де окупанти будуть проводити свої операції. В квітні минулого року він, на жаль, не помилився. Сподіваюсь, зараз він теж не помиляється. На щастя", - зазначив Андрій Цаплієнко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що країна-терорист РФ втратила третину своїх наземних сил у повномасштабній війні проти України. Британський адмірал озвучив цифри втрат російських окупантів.