RU  UA

У росіян попереду багато насолоди: на які сюрпризи чекати мешканцям окупованого Криму

Україна має наносити удар не тільки по Кримському мосту, а й по російських військових обʼєктах на території анексованого півострова. Росіяни тільки починають відчувати роботу систем HIMARS, тому попереду на них чекає багато насолоди.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив екс-командир полку "Азов" Максим Жорін.

"Що стосується HIMARS, то скоріше за все, ми будемо працювати по деяких обʼєктах, які знаходяться в Криму, і по військових обʼєктах, безумовно. Це треба обовʼязково робити, тому що саме в Криму знаходиться величезна кількість центрів прийняття рішень, пунктів управління і розміщення особового складу й техніки. Саме з Криму, як ви памʼятаєте, найбільший удар був нанесений по території України. Тому працювати по Криму, я думаю, ми будемо. І це буде правильно", - пояснив Жорін.

За словами екс-командира "Азову", росії нема чим відповідати на роботу HIMARS. В них багато снарядів, але ми вже відчули їх на собі.

"Нас, українців, вони вже точно нічим не здивують. Так, ми розуміємо, що в них ще багато ракет, авіабомб і броньованої техніки, але ми все це вже бачили, ми все це на собі вже відчували. А от вони на собі, наприклад, роботу HIMARS тільки починають відчувати. В них ще попереду дуже багато насолоди, яку їм принесуть саме HIMARS. Тому вони переживають. Вони розуміють, що відповідати симетрично їм на це вже немає чим. Що стосується Криму, то я би все ж акцентував, що працювати в Криму треба не тільки по мосту, а й по військових обʼєктах, які там знаходяться", - резюмував Жорін.