RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Після дощів до України повернеться справжнє літо: прогноз синоптика

Після досить свіжої погоди, як для літа, спека поступово знову повернеться в Україну - 21 липня стовпчики термометрів почнуть рости, і надалі очікуються теплі сонячні дні.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на Facebook-сторінці.

Так, у четвер, найнижчою буде температура на сході та північному сході, зокрема, на Сумщині, Харківщині, Луганщині, Полтавщині - +20+24 градуси. У Донецькій області повітря прогріється до +26+28 градусів.

У той же час, найвищою передбачається температура повітря у західних областях, на Одещині та Миколаївщині – вона становитиме +26+31 градус.

На решті території України протягом дня очікується +23+29 градусів.

У Сумській Чернігівській, Полтавській областях, а також на Київщині можуть бути дощі з грозами. Невеликі опади також очікуються і на півдні України та в Дніпрі. На інших територіях країни переважатиме суха погода.

За словами синоптика, вітер у четвер очікується північно-західний, 5-10 метрів за секунду, у східних областях та у південній частині можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду.

Наталія Діденко додала, що у Києві 21-го липня буде тепло, до +25, +26 градусів. Сильних опадів у столиці не передбачається, проте увечері збільшиться хмарність і може пройти короткочасний дощ.

"Надалі в Україні пануватиме справжнє хороше літо, з високою температурою повітря, проте не надмірною спекою", - резюмувала синоптик.

Раніше ми писали, коли Україну накриє спека до +40 градусів.