RU  UA

А якщо вдарити по кримському мосту? Російські пропагандисти б'ються в істериці і погрожують світові

Останнім часом у російських пропагандистів часто трапляються напади істерики. Усе через те, що Україна може нанести удар по Кримському мосту, про що неодноразово заявляла наша влада. І якщо раніше росіяни в це не вірили, то зараз почали хвилюватися.

Подробиці - у програмі "Обережно, Зомбоящик!" на Апостроф TV.

Знищення Кримського мосту - в наших інтересах. По-перше, це символ окупації Криму. По-друге, це допоможе нам звільнити півострів. По-третє, окупанти використовують цей міст для перекидання військових та озброєння на південь України, тож це буде ударом по їхній логістиці. А допоможуть нам у цьому HIMARS.

"Знову пішли ці розмови про те, що "ми з цією зброєю завоюємо Крим". Ми це все вже чули, розумієте. Якийсь час на початку "спеціальної військової операції" ці пани зволіли замовкнути. Зараз вони розговорилися. Так от на мій погляд, має щось таке бухнути, щоб пан Резніков один раз так сходив собі в штани, щоб раз і назавжди забув слово Крим. Він за правом наш. Наш і Харків, і Одеса, і Миколаїв, і Київ", - істерить російський пропагандист Андрєй Сідорчик.

Коли ж вони удавляться своєю брехнею? Крим, як і Донецьк, Луганськ та всі інші тимчасово окуповані території - це Україна. Стає очевидно, що росіяни дуже бояться за переправу, і правильно. Потужна зброя від наших партнерів зробить свою справу. Вже зараз рашисти не на жарт налякані тим, як влучно HIMARS знищують їхні склади.

"Американці підвищують ставки. Вони роблять ставку на високоточну зброю і зараз хочуть на комплекси HIMARS передати таку ракету "атакамакс" (ракети ATACMS - "Апостроф"), дальність у яких - 300 кілометрів", - бідкається російський військовий оглядач Андрєй Клінцевіч.

І справді, для знищення Кримського мосту нам необхідні ракети дальністю 300 км, про які вже зараз ведуться активні розмови у Вашингтоні. Коли вони прибудуть до України, поки невідомо. Утім російські пропагандисти впевнені, що ми їх отримаємо, бо увесь світ знає, що Крим - це Україна.

"Крим - Україна. Чорт з нею, з Україною. Сполучені Штати не визнають територію російської федерації. А далекобійними HIMARS можна бити по території України - така домовленість - відвойовуючи цю територію у рф. Але не можна бити по росії. Оскільки Крим, відповідно до їх риторики, росією не є, значить і його теж вони спробують відвоювати", - видала російська пропагандистка Ольга Скабєєва.

Керівництво нашої держави неодноразово заявляло, що бити по території росії західним озброєнням ми не будемо. Але ж:

"Крим - це Україна. На Кримський міст мені начхати з високої вежі комунізму", - наголосив Олексій Арестович.