RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Немає сенсу думати про погане: 5 ритуалів, які змінять життя людини на краще

Психологи дали поради поліпшення якості життя. Є п'ять дієвих ритуалів, регулярне виконання яких позбавить проблем, наповнить смислом та внесе у ваше життя позитивні зміни.

Про це повідомляє Slovofraza.

Як наголошують фахівці, наші емоції програмують підсвідомість, тому важливо, щоб вони були приємними.

Подяка собі

Даний ритуал полягає у тому, щоб кожного дня знаходити привід сказати "дякую" самому собі. Бажано - за кожну справу, виконану до кінця, та за гарні вчинки. Казати собі це треба вголос перед дзеркалом. Наприклад: "Дякую собі за ще один чудовий день. Я впорався (впоралася) зі ще однією справою, набув (набула) впевненості та чудового настрою". Текст може бути різний, смисл один - позитивні програми. Вони мають особливу силу, адже допомагають ставитися до себе із повагою та любов'ю.

Компліменти іншим

Ритуал направлений на увагу до близьких та рідних. Частіше робіть компліменти, не скупіться на гарні слова, піклуйтеся про емоційний стан рідних вам людей. Душевні слова можуть бути будь-якими. Головне, щоб вони були від щирого серця.

Подяка Всесвіту

Цей ритуал присвячений Всесвіту. Дякуйте в обов'язковому порядку за кожен прожитий день. Слова можуть бути такими: "Я з вдячністю приймаю подарунки долі та щасливий (щаслива), що черговий день пройшов успішно". Даний ритуал допоможе завжди помічати знаки долі і, таким чином, притягувати у своє життя ще більше позитивних змін.

Посмішка

Четвертий ритуал - посмішка. Візьміть за правило - не хмуритися щоранку, адже це може призвести до невдач. Краще згадайте щось хороше і в дзеркалі обов'язково усміхніться своєму відображенню. Потрібно запам'ятати свої відчуття і тримати їх упродовж усього дня. Це стане запорукою нових успіхів, убереже від зайвих хвилювань та розташує до вас людей.

Цілющі трав'яні настої

Зробіть собі щоденним ритуалом пити вранці не каву, а цілющі трав'яні настої. Таке піклування про своє здоров'я допоможе і заспокоїтися, і зосередитися, і відновити сили. Напої можуть бути різними. А відвари трав можна заговорити на достаток, любов та щастя.

Раніше ми повідомляли про головних "щасливчиків" липня 2022 року за знаками Зодіаку.