RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

У них непроста доля і важкий характер: п'ять імен, які мають найжорстокіші чоловіки

Сумнівів у тому, що ім'я людини визначає її подальшу долю, давно вже не залишилося. Йдеться не про містику, а більше про психологічне сприйняття імені конкретної людини, що базується на її асоціаціях. Зокрема, є імена, які від народження прирікають чоловіка на нелегку долю та важкий характер.

Про це повідомляє Meta.ua.

Тарас

Це красиве та популярне в Україні ім'я з давньогрецької мови перекладається як "баламут" або "бунтар". Так сталося, що це часто впливає і на характер Тарасів. У дитинстві ці хлопчики відрізняються нестерпним характером і всіляко ускладнюють життя рідних. Вони схильні до шкідливих звичок і в усьому йдуть всупереч близьким людям. Дорослі Тараси відрізняються вразливістю та сильною впертістю.

Борис

Це ім'я означає "борець", тому воно прирікає людину на постійні битви. Борису рідко таланить і нічого не дається просто так. Він змушений постійно відвойовувати своє щастя та благополуччя, переживаючи різні невдачі. Через постійні випробування власники цього імені нерідко бувають дуже жорстокими та безсердечними.

Вадим

Це ім'я перекладається як "баламут" або "сперечальник". Вадими дуже неспокійні і нерідко опиняються у конфліктних ситуаціях. Крім того, вони часто бувають безвідповідальними і не знають міри у фінансах.

Герман

Це неймовірно красиве ім'я означає "рідний" та "близький". І хоча ці слова не означають нічого поганого, вони прирікають цих чоловіків на нелегку долю. Чоловіки з цим ім'ям надто піклуються про рідних і тяжко переживають усі їхні проблеми. Він настільки багато часу присвячує іншим людям, що часто забуває про своє щастя.

Савелій

З єврейського імені Савелій або Сава перекладається як "непосильна праця". Ключовою проблемою цих чоловіків є вічне невдоволення собою. Що б вони не робили — вони не задоволені. У поодинокі хвилини вони можуть досягти задуманого, через що відчувають нещасним.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав п'ять чоловічих імен, які відштовхують жінок.