RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Загибель клітин прогресує: лікарі назвали найбільш виражені хвороби у Путіна

Лікарі продовжують вбачати у вигляді та поведінці президента РФ Володимира Путіна низку хвороб. Окрім онкології та психічних захворювань, виділяють яскраво виражене захворювання головного мозку, пов'язане з прогресуючою загибеллю його клітин - хворобу Гентінгтона.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу "FreeДом", де посилаються на фахівців.

Зокрема, російські лікарі припускають, що Путін серйозно хворіє останнє десятиріччя, цим пояснюється його періодичне зникнення з медіапростору. Кажуть, що пацієнтів, які мають фізичні і психічні хвороби, видають такі ж дивні рухи і міміка.

"Всі ці посмикування ручок, ніжок... Це говорить про те, що це не просто людина наблизилася до такого віку, а що в нього є ще достатня кількість захворювань, які викликають додаткові скорочення клітин головного мозку. Тобто багато клітинок мозку в нього вже померло", - наголошують фахівці.

Так, один із психіатрів зауважує, що Путін має величезну кількість явно виражених психічних розладів. Це - дисоціативний розлад особистості, параноя.

"Цілісної особистості як такої вже немає. Є набір симптомів... Але в цілому керувати країною, або просто хоч ким-небудь керувати, така людина не повинна. Він хворий, тяжко хворий", - каже лікар.

Глава Кремля намагається приховати свої проблеми зі здоров'ям, оточивши себе лікарями. Одні з найчастіших відвідувачів президента - онкологи та ЛОРи. Кашель може бути однією з ознак саме онкології.

"Кашель насправді також є симптомом багатьох хвороб... Ми можемо підозрювати, що це рак щитовидної залози або рак легенів. У таких випадках дійсно є кашель, хрипота голосу. Говорячи про рак щитовидної залози - досить непоганий прогноз: 70-75% виживають протягом 5 років. А якщо це рак легенів - лікувати його складніше. Він має властивість метастазувати в інші органи, він має агресивну поведінку", - каже парамедик, доктор невідкладних станів Руслан Самігуллін.

Також вбачають ознаки хронічного захворювання головного мозку, пов'язане з прогресуючою загибеллю його клітин - хворобу Гентінгтона. Проявляється вона, зокрема, у треморі рук та безладних рухах.

"Вона супроводжується симптомами, які ми бачимо. Це тремор рук, це хорея - мимовільні безладні рухи рук, ніг (постукування каблуком), мімічні порушення, його покусування губ... Це генетичне захворювання і воно аутоімунне. Прогноз при цьому захворюванні після появи першого симптому - 10-20 років. При цьому пацієнти помирають не від самої хвороби, а від пов'язаних захворювань", - додає лікар.

Як повідомлялося раніше, президент Росії Володимир Путін має важкі психічні відхилення - психопатію та нарцисичний розлад особистості. Такі люди добре зчитують чужі емоції та користуються цим.