RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

27 травня

26 травня

Всі новини

Грубі, різкі та цинічні: п'ять імен, які носять жінки з тяжким характером

Деякі люди вважають, що імена – це не лише спосіб зручно ідентифікувати людину, воно ще впливає на характер і поведінку у суспільстві. Крім того, між ім'ям людини, її характером та долею існує особливий, прихований зв'язок.

Читайте також: Як правильно назвати дівчинку: найкрасивіші українські імена

Жінки з якими іменами мають важкий характер розповідає Вечірній Бахмут.

Вікторія

Власниці цього імені часто маскують грубість і зверхність словами про добре серце і щедру душу. Вікторії вважають себе королевами і поводяться так, неначе вони зірки із тисячною армією прихильників. Найважливіше для цих жінок – їхня думка, із тими, хто не згоден, вони не будуть підтримувати стосунки.

Христина

На думку Христин, вони завжди знають як краще і часто дають непрохані поради. Якщо представниці цього імені не розуміються на чомусь, вони просто не беруть участь в діалозі або зовсім ідуть з такої компанії. Жінки, які носять це ім'я, дуже вразливі і свої ображені почуття можуть плекати вічність.

Світлана

Ці дівчата досить злопам'ятні у будуть довго пам'ятати хто і коли їх образив. Вони потребують постійної уваги, через це у Світлан часто бувають конфлікти зі своєю другою половинкою – або через недостатню кількість турботиз його боку, або через те, що вона фліртує з іншими чоловіками задля отримання уваги.

Юлія

Власниці цього імені можуть бути різкими і грубими з оточуючими. Вони не стримують емоцій, через що їхні близькі часто страждають від їхніх слів. При цьому, вибачатися після сварки Юлії вважають недоречним.

Варвара

Задля досягнення власної вигоди, Варвара готова використовувати будь-які методи. Вона нікого не слухає, може провертати любовні афери, а від її дій зазвичай страждають ті, хто закохується з першого погляду та потрапляє до неї на гачок.

Раніше ми писали, які імена носять чоловіки із найжорсткішим характером.