RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Гинуть швидше, ніж приходить допомога: в окупантів під Херсоном виникли великі проблеми

У Херсонської області окупантів настигли великі проблеми: командування Збройних сил РФ не встигає компенсовувати втрати живої сили. Там українці методично відрізають шляхи постачання зброї та боєприпасів російських загарбників.

Про це повідомляється на каналі журналіста Романа Цимбалюка в Telegram.

Як зазначається, попри очевидну небезпеку бути відрізаними на правому березі Дніпра, російське командування надалі перекидає людей та техніку на Херсонщину та Миколаївщину із інших напрямків.

"Проте втрати серед особового складу в даному регіоні зростають швидше, ніж встигають доставляти нові сили (у зв'язку з руйнуванням Антонівського мосту переміщення утруднене)", - наголошується у повідомленні.

Зокрема, 26 липня недавно передислоковану в район Херсона роту зі складу 98 повітряно-десантної дивізії (в/ч 65451, Іваново) українські захисники накрили артилерійським вогнем. У результаті - мінус вісім військових, серед них - командир роти, 14 поранених.

Нагадаємо, що 29 липня в Генштабі повідомили: ЗСУ з початку війни знищили особового складу РФ близько 40 500, за минулу добу ліквідували 270 осіб.