RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Окупантам не вистачає офіцерів: хто командуватиме російськими військами

Окупанти намагаються розв'язати питання дефіциту офіцерів за рахунок сержантського складу. Також у ЗС РФ влаштували полювання на симулянтів, які не хочуть повертатися на війну проти України.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Зазначається, що через колосальну кількість бойових втрат у російській армії виник дефіцит офіцерів. З цієї причини сержантському складу без досвіду та освіти масово надають офіцерське звання молодший лейтенант.

Також, за інформацією розвідників, військовослужбовці ЗС та Росгвардії з Далекого Сходу відмовляються брати участь у так званій “СВО”, тому що їх часто включають до складу зведених підрозділів. Вони формуються не за професійною ознакою, що призводить до великої частки непідготовлених бійців, а це, своєю чергою, спричиняє додаткове збільшення втрат.

Окупанти, які вже були в Україні, відмовляються повертатися, посилаючись на проблеми зі здоров'ям. Керівництво ЗС РФ намагається розв'язати проблему створенням ВВК, що виявляють симулянтів.

Як повідомляв “Апостроф”, російських контрактників, які відмовилися продовжувати воювати, відправляють до спеціального центру в окупованій Брянці Луганської області – його називають "ямою".