RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Від волосся до чужого подарунка: як знайти в будинку заговорені речі на невдачу

Заздрі люди у вашій оселі можуть залишити заговорений на вроки та біди предмет, через який у житті може настати чорна смуга.

Видання Clutch розповідає, через які предмети у людини можуть бути проблеми.

Подарунок

Якщо у вас розпочалася чорна смуга - пригадайте, чи не дарували вам на якесь свято подарунок. Зазвичай заздрі люди дарують прокляті і заговорені предмети, після чого вони на деякий час пропадають з вашого життя. На такий подарунок не хочеться говорити "спасибі" - він спочатку був неприємним, але ви цього не помітили або не надали цьому значення.

Нещодавно підібрані предмети

Згадайте, чи не підбирали ви щось дивне на вулиці. Це може бути як купюра, так й красивий камінчик. Подібні предмети з’являються на вулиці через енергетичних вампірів заради забави, тому вам треба позбутися їх якомога швидше.

Мотузки або нитки

Такі предмети дуже легко заговорюються на вроки та біди, бо вони вбирають усе зло. Варто перевірити увесь будинок на предмет наявності дивних ниток, які ви точно не кидали на підлогу.

Яйце

Зазвичай яйця заговорюють на смерть і знайти в оселі його достатньо просто. Якщо ви на нього натрапили - це не випадковість і хтось бажає, аби ви померли.

Сухий хліб

Шматки сухого хліба розкидують по чужій оселі для того, аби власник будинку захворів.

Мішечок із землею

Люди-вампіри закидають мішечки з землею за шафу або за диван, щоб власник оселі не зміг легко його знайти. Часто землю розсипають і просто так, без мішечку. Подібні предмети зазвичай заговорюють на хвороби і проблеми в особистому житті.

Перо

Це один з улюблених предметів у найвитонченіших магів. Перо несе в собі потужну негативну енергетику і їх дуже важко помітити в оселі.

Голка

Їх встромляють в дверні косяки або кладуть десь в непомітному місці, щоб накликати на господаря біду.

Волос

У ритуалі на заговорення має приймати участь волос саме чаклуна, і вам буде достатньо важко відрізнити свої пасма від ворожих. Волосся розкидують в оселі, щоб відбити чоловіка.

Порожня пляшка

Якщо ваш близька людина, яка давно не згадував про спиртне, почала раптово вживати алкоголь - її наврочили. Варто перевірити свою оселю, оскільки її могли прокляти за допомогою порожньої пляшки.

Раніше ми розповідали про п’ять ритуалів, які можуть змінити життя людини.