RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Сильна молитва бійця Повітряних сил ЗСУ за мир та перемогу над ворогом

В умовах повномасштабної війни з Росією для багатьох українців важливу роль відіграють молитви – їх читають і в лавах Збройних сил нашої країни. Люди вірять, що це допоможе здобути перемогу та встановити мир у нашій країні.

"Апостроф" публікує молитву військовослужбовців Повітряних сил ЗСУ українською мовою.

Молитва українських військових льотчиків звучить так:

"Всемогутній і всехвальний Боже, що розіп’яв, неначе намет, небо, що із хмар собі робиш колісницю та ходиш на крилах вітру. Ми здіймаємося в небесні простори, щоб під гуркіт наших двигунів оспівувати твою славу та велич.

Дай нам, Господи, крила орлині та орлиний зір, щоб завжди нести із собою аж до найвіддаленіших кутків світу мир і любов до Батьківщини, до рідних і близьких, друзів і коханих.

Вчини, Господи, щоб у часи спокою наші польоти були відважними та завзятими, щоб у часи війни наша сила ставала силою надійного захисту та оборони від усяких ворожих задумів.

Бо ти – Бог, що милує і спасає, і тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духові і нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь".

Раніше президент України Володимир Зеленський підписав Указ, яким запровадив нову нагороду "За оборону України" для українських захисників.