RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Роблять життя нелегким: названо п'ять жіночих імен, якими краще не називати дітей

Важливим у житті людини, крім виховання, є його ім'я - це важлива частина його самоідентифікації. Однак існують імена, які багатьом з нас не подобаються через певні обставини.

Про ТОП-5 імен для жінок, які несуть не зовсім щасливу енергетику, повідомляє clutch.net.ua.

Інна

Жінки із цим ім'ям завжди знайдуть привід посперечатися. Вони запальні, їм важко зав'язати теплі стосунки з кимось у неї не виходить. З віком характер у Інни може лише погіршитися.

Лариса

Лариса часто стикається зі зрадами з боку чоловіків і тяжко це переносять. До того ж, дівчата з таким ім'ям рано розлучаються чи не вживаються зі своїми другими половинками.

Надія

Дуже часто жінки із цим ім'ям змушені брати на себе турботу про сім'ю. При цьому до певної міри навіть ледачі і вважають за краще займатися чимось приємним, а не працювати для близьких.

Валерія

Валерія – сильне ім'я. Носії цього імені часто стають головними об'єктами пліток і опиняються у самому центрі конфліктів.

Роза

У жінок із цим ім'ям часто буває тяжкий характер. Вони рідко цінують почуття рідних людей і вважають, що всі їм чомусь щось винні.

Раніше астрологи розповіли про те, кому найближчого тижня потрібно поберегти сили і проявити обережність. Прекрасним представницям трьох знаків Зодіаку може не везти в період з 8 до 14 серпня.