RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Завжди досягають поставлених цілей: 7 чоловічих імен, володарі яких – переможці в житті

Знахарі назвали енергетично сильні чоловічі імена, володарі яких досягають в житті поставлених цілей, наділені удачею та благополуччям.

Про це повідомляє видання Marie Claire.

У списку - сім імен, які мають особливу енергетику: Олександр, Микола, Максим, Іван, Макар, Фелікс та Олег.

Олександр

Олександр вважається сильним іменем і говорить про цілеспрямовані, завзяті, талановиті, амбітні якості. Такі чоловіки наділені здоровою іронією, почуттям гумору та азартом, гострим розумом, самовпевненістю. При цьому в певній мірі відірвані від соціумного світу, при цьому мають лідерські якості. Все це робить Олександрів неминуче успішними і в професії, і в особистому житті.

Микола

Микола вважається надійним як скеля, незалежним та врівноваженим за своїм внутрішнім складом. Це ім'я має дуже позитивну енергетику, яка буквально притягує удачу. Такі чоловіки - прекрасні сім'янини, котрі цінують стабільність і ясність у всьому. Микола готовий мужньо сприйняти різні виклики долі, яка у підсумку відповідає на таку рішучість прихильністю.

Максим

Володарі такого імені у житті прагнуть до всього найкращого, люблять підкорювати вершини. Те, що для інших надто складне - для них лише черговий виклик. Максим наділений проникливістю та вродженим умінням мислити логічно. Головне - не відволікатися на дрібниці, тоді величезний успіх гарантований.

Іван

Ті, хто носить таке ім'я - під надійним захистом вищих сил. У різних казках саме Іван був частим героєм. Такі чоловіки добрі, чуйні, неконфліктні, вміють прийти на допомогу, тому їх супроводжує удача. В житті їх оточуватимуть найкращі друзі та дружина. А все - тому, що подібне притягує подібне, кажуть знавці.

Макар

Макар наділений розвиненим інтелектом, відмінною пам'яттю, по життю йде впевнено, не піддаючись різним спокусам. У перекладі із грецької ім'я означає "щасливий". Ще з дитинства Макар сам відточує свій характер. Ставить високі моральні планки і намагається їм відповідати. Тому не варто носієві цього імені нав'язувати свої ідеали.

Фелікс

Черговим "щасливчиком" долі вважається Фелікс, який до всього ще "благополучний" та здатен "приносити щастя". Такі чоловіки дещо хитрі, ввічливі, мають чуття, легку вдачу, інтелігентні і легко рухаються до поставлених цілей. Фелікси наділені природним магнетизмом, а особиста енергетика сприяє успіху.

Олег

Власників такого імені по життю веде доля, допомагаючи дивом уникати неприємностей, або вийти з найменшими втратами для себе та репутації, з чималим досвідом. Такі чоловіки успішні, щасливі та працьовиті, проявляють ініціативу та добиваються свого. Олеги бачать можливості там, де інші - проблему.

Як писав раніше "Апостроф", психологи озвучили п'ять дієвих ритуалів, регулярне виконання яких позбавить проблем, наповнить смислом та внесе у ваше життя позитивні зміни.