RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Наташа, Анастасія і не тільки: топ-5 найдратівливіших жіночих імен для чоловіків

Ім'я людини впливає на її подальшу долю як і позитивно, так і негативно. Власниці деяких жіночих імен ніяк не можуть зрозуміти, чому не користуються популярністю в чоловіків, навіть якщо мають гострий розум та приємну зовнішність.

Про те, які жіночі імена насторожують чоловіків, розповіли на Інформаційному порталі.

Наталія

Це доволі популярне ім'я, яке носять десятки тисяч жінок. Зазвичай, Наталії надзвичайно працелюбні, однак саме це заважає їм в особистому житті. Вони можуть легковажити дружбою і стосунками на користь роботі, тому чоловіків, які не здатні зрозуміти намірів Наталій, це відштовхує.

Анастасія

Анастасії від народження часто мають примхливий і складний характер, з яким ледве справляються навіть батьки. Водночас ім'я Настя залишається популярним десятиліттями. Чоловіків лякає, якщо чують, що у їхній компанії з'явиться Анастасія, адже переконані: вона усіх змусить танцювати свою дудку.

Зінаїда

Жінки, які носять ім'я Зінаїда, вимогливі і до себе, і до інших. Вони здаються занадто пихатими й недоступними, хоча Зіни лише намагаються оточювати себе правильними людьми. Не кожен чоловік підпадає під критерії Зінаїд, через що створить собі в голові негативне враження про власниць цього імені.

Лариса

Артистичні й творчі Лариси часто літають у хмарах і не помічають людей навколо. Хтось може назвати їх егоцентричними або ж самозакоханими. Водночас Лариси враливі, і якщо почують щось негативне про себе, то одразу почнуть депресувати. Такий характер сподобається не всім, особливо не сподобається він чоловікам без найменшого уявлення про те, що таке тонка душевна організація.

Людмила

Людмили - це жінки із сильним і вольовим характером, які намагаються нав'язати свої ідеали всім навколо. Крім того, вони не терплять людей з недоліками, про що постійно говорять. Це, звичайно, не додає їм популярності не тільки в чоловіків, а й у жінок.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять жіночих імен, які притягують удачу й гроші.