RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Не знатимуть бідності: п'ять жіночих імен, які притягують удачу та гроші

Ще здавна відомо, що ім'я людини впливає на її долю. Деякі жінки можуть подякувати батькам, що нарекли їх іменами, які сприяють фінансовому благополуччю й не дозволяють жити у бідності.

Астрологи назвали "Апострофу" п'ять жіночих імен, які буквально притягують гроші до їхньої власниці.

Олена

Олени мають сильний і цілеспрямований характер, завдяки якому вони досягають усього, чого прагнуть. Вони люблять створювати плани та поступово втілювати їх у життя. Найчастіше ці плани стосуються покращення фінансового положення. До того ж Олени вміють вирішувати всі проблеми, які виникають через гроші.

Тетяна

Тетянам з дитинства вдається правильно розподіляти ресурси, зокрема, фінансові. Вони знають, на що можна витратити гроші, а на чому варто заощадити. Такі здібності Тетяни використовують у дорослому житті, наприклад, працюючи інвесторами чи гравцями на біржі.

Наталія

Надвичайна працелюбність і продуктивність Наталій забезпечує їхній фінансовий успіх. Гроші дістаються їм нелегко, але попри всі удари долі вони спираються на внутрішній стержень і йдуть далі заробляти собі на краще життя.

Лідія

У характері Лідій присутні і цілеспрямованість, і фінансова інтуїція, і працелюбність, однак іноді представниці цього імені воліють отримувати гарні прибутки не тільки власними зусиллями, а й за допомогою інших: батьків чи чоловіка. Разом з цим вони чудово вміють розпоряджатися навіть скромними фінансами.

Ольга

Ольгам доля сприяє найбільше, тому що вони витрачають значно менше зусиль для отримання грошей, ніж власниці вищенаведених імен. Про таких кажуть, що гроші приходять до них самі. І справа не тільки в постійних прибутках - доля їх оберігає від витрат, пов'язаних із вирішенням різноманітних проблем.

Раніше "Апостроф" писав про п'ять жіночих імен, які можуть зіпсувати життя власниці.