RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Війна в Україні не може закінчитися за "сирійським" та "корейським" сценарієм: версія Міноборони

Повномасштабна російсько-українська війна не закінчиться за "сирійським" і "корейським" сценарієм. Єдиний реальний варіант - перемога Збройних Сил України на полі бою за підтримки західних партнерів у вигляді постачань озброєння.

Про це заявив глава Міноборони України Олексій Резніков в інтерв'ю УП.

За його словами, бойові дії в Україні не можуть припинитися за "корейським" сценарієм, тому що країна-терорист Росія упустила шанс заморозити збройний конфлікт ще в 2014 році.

Водночас Резніков не розглядає закінчення війни й за "сирійським" сценарієм.

"Що стосується "Сирії", то у росіян теж ресурс виснажується: і людський, і озброєний.А у нас навпаки додаються партнери.Тобто це, як вони кажуть, колективний Захід, цивілізований Захід, який сьогодні все більше і більше зацікавлений в нашій перемозі", - зазначив він.

На переконання глави Міноборони, коли світ постане обличчям перед глобальними економічними проблемами, то деякі політики "будуть мріяти" про переговори між Україною та країною-агресором РФ.

"Тому ми повинні з вами максимально бути у виграшній позиції завдяки відповідним рішенням, діям Збройних Сил, продовженню озброєння від партнерів і вірі в те, що Збройні Сили України, весь сектор безпеки і оборони здатні перемогти. Я абсолютно вірю, що це реальний план", - наголосив Резніков.

Читайте також матеріал "Апострофа": Росіяни змінили стратегію, бо дуже бояться наших - боєць "Азову" Брейк