RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Життя з ними схоже на пекло: п'ять чоловічих імен, які носять нелюди та тирани

Тиран, аб'юзер або деспот... Називати людину, яка ставиться до своєї коханої людини, як до жертви, можна по-різному. Але суть цих взаємин у насильстві, придушенні та постійних маніпуляціях. Виявляється, є імена, чиї власники найчастіше жорстокі і безсердечні тирани, а шлюб із ними подібний до тюремного ув'язнення.

Про це повідомляє Мета.

Борис

Бориси все своє життя у конфронтації з навколишнім світом. Вони лідери за своєю натурою і просто ненавидять, коли їм хтось перечить. У сім'ї ці чоловіки поводяться авторитарно і намагаються все тримати за своїм контролем. Тільки вони повинні приймати всі важливі та неважливі шлюбні рішення.

Владлен

Цим же чоловікам характерно бути владним, гордим та незалежним. На їхню думку, в будинку може бути лише один Господар, і це, звичайно, ВІН! Владлені не дозволяють своїм другим половинкам бути самостійними.

Герман

З дитинства Германи дуже дратівливі і агресивні. Будучи дорослими чоловіками, вони часто відштовхують від себе жінок нестриманістю та відсутністю емпатії.

Марк

Марки - класичні егоїсти, які плювали на думки інших людей. Ці чоловіки постійно потребують від дружини та дітей беззастережного послуху. Навіть якщо вони неправі, вони не приймуть іншої думки.

Тарас

Тараси – бунтівники за своєю натурою. Вони часто ігнорують будь-які норми і роблять лише те, що їм потрібно. Власники цього імені балуються шкідливими звичками, які можуть руйнувати навіть найміцніші шлюби.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли про причини розлучень знаків зодіакального кола. Овни – надто агресивні, а Тельці відрізняються егоїзмом.