RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

Овни нав'язливі, а Терези витають у хмарах: чому рвуть стосунки різні знаки Зодіаку

Астрологи розповіли про причини розлучень різних знаків зодіакального кола. Овни – надто агресивні, а Тельці відрізняються егоїзмом.

Секс для них – справа другорядна: найгірші коханці за знаком Зодіаку

Про це пише Slovofraza.

Овен

Агресивні та наполегливі Овни на самому початку стосунків відлякують своєю зайвою нав'язливістю або ображають партнера необережним словом.

Телець

Егоїстичні Тельці знаходяться там, де їм веселіше, тому вони можуть часто раптово переносити зустрічі, а це всіх дратує. З ними часто розривають стосунки друзі, не кажучи вже про другі половинки.

Близнюки

Ненадійні Близнюки часто самі розлучаються з людьми через нудьгу. З ними самими оточуючі можуть розірвати будь-які зв'язки через їхню ненадійність, брехню та порожні обіцянки.

Рак

Жити з емоційними Раками – ще те випробування. Вони дуже вразливі та часто змінюють свій настрій без причини. Не кожен може це винести.

Лев

Царствені Леви – безумовні лідери та не терплять посягань на свій авторитет. Найчастіше це призводить до розриву – з тираном гармонії не побудуєш.

Діва

Перфекціонізм Дів є їх прокляттям і причиною розлучень. Вони не виносять хаосу, чітко дотримуються правил і вимагають того ж від інших. Але добре те, що в міру.

Терези

До розриву з Терезами зазвичай призводить їхня безвідповідальність. Усі сімейні проблеми вони перекладають на плечі своєї половинки, що сподобається не кожному.

Скорпіон

Стосунки Скорпіонів губить їх поганий характер, у тому числі схильність до ревнощів та жахлива злопам'ятність. Таке готові терпіти не всі, попри всю чарівність народжених під цим сузір'ям.

Стрілець

Волелюбні Стрільці не готові до обмежень, які накладає сім'я. Їхнім партнерам доведеться змиритися або знайти когось більш домашнього.

Козеріг

Ґрунтовні Козероги до всього підходять без поспіху, у тому числі й до стосунків. Тому іноді здається, що їм на вас начхати. Втомившись кілька років чекати пропозиції, нетерпляча дівчина покине такого флегматика.

Водолій

Товариські Водолії люблять фліртувати та не терплять обмежень. Своєю поведінкою вони провокують ревнощі та розрив, оскільки переробити їх неможливо.

Риби

У будь-якому віці Риби є ідеалістами, що спричиняє безліч розчарувань. Вони можуть покинути людину, якщо зрозуміють, що вона має інший погляд на важливі для них речі.

Раніше астрологи розповіли, як різні знаки Зодіаку розв'язують проблеми у стосунках, і що їм слід змінити у поведінці у кризові моменти.