RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Підозрілі, вперті й запальні: п'ять чоловічих імен головних ревнивців

Названо п'ять чоловічих імен, володарі яких імпульсивні, запальні та дуже ревниві. Наділені вибуховим темпераментом: Геннадій, Станіслав, Ігор, Віталій та Роман.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на фахівців, які займаються енергопрактиками.

Генадій

Такі чоловіки завдяки імені мають доволі неконтрольований характер: імпульсивний та запальний. Це негативно позначається і на роботі, і на особистому житті. Зазвичай Геннадій вибирає партнерку для життя прискіпливо та довго, а в шлюбі контролюватиме кожен її крок, вимагаючи підвищеної уваги до себе. При цьому сам схильний до зрад, але шалено ревнивий: дружині такого ніколи не пробачить. Причиною стануть одяг, макіяж та інші незначні речі. Мало хто може витримати такий тиск. Коли жінка його залишає - може впасти у депресію та піти на пошуки екстриму.

Станіслав

Володарі цього імені теж підозрілі, ревниві, уперті та запальні. Це заважає відносинам, адже деспотичність може легко відштовхнути та злякати жінок. Станіслави можуть змінювати об'єкт симпатії та від партнерки очікують розуміння й вірності. При цьому, щоб заглушити бажання близькості - такі чоловіки готові до випадкових сексуальних зв'язків.

Ігор

Такий чоловік наділений підвищеною самооцінкою, тому завжди очікує від представниць протилежної статі більше уваги, ніж ті можуть дати. Ігор гордий, упертий та занадто ревнивий. Він шукає у жінці соратницю, яка розділятиме його точку зору. Важко переносить самотність. При цьому не проти зустрічатися з кількома жінками одразу. У сім'ї відстоюватиме своє лідерство, однак часто погано справляється з такою роллю. Може забути те, що обіцяв, перекласти відповідальність. У разі серйозних підозр дружини у зраді - стане несамовитим.

Віталій

На людях Віталій привітний та спокійний, але вдома може влаштовувати сцену ревнощів, показавши глибину свого обурення. Часто відносини розпадаються саме через постійні сварки на ґрунті ревнощів. Віталії довго не сумують - одразу знаходять нову партнерку, яку чекає відома доля: порозумітися з ним непросто. Для нього дружина - його власність, тому буде прагнути встановити цілковитий контролювати над її почуттями та емоціями.

Роман

Такі чоловіки будуть довго приховувати свій жорсткий та безкомпромісний характер. На початку будуть добродушними романтиками, та надалі ревнощі набудуть абсурду. Романи підозрюють обраниць у зраді під час телефонних дзвінків та під час перебування на роботі. Тому жінки часто йдуть від них. Романи ще довго переслідуватимуть партнерок, докучаючи дзвінками та повідомленнями.

Раніше "Апостроф" писав про енергетично сильні чоловічі імена, володарі яких досягають в житті поставлених цілей, наділені удачею та благополуччям.