RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Живуть під захистом ангелів: п'ять жіночих імен, володаркам яких завжди щастить

Деякі імена приносять своїм володаркам в основному сльози та невдачі, проте інші немов оберегом стають для тих, хто їх носить.

Які імена дарують своїм володаркам ангельське заступництво розповідає Clutch.

Вважається, що кожне ім'я впливає на людину-носія певну, наділяючи її особливими рисами і схиляючи до певної долі.

Олександра

Власниці цього імені вольові та сильні, на їхньому шляху може зустрічатися безліч перешкод, однак вони успішно їх долають, водночас гартуючи свій характер. Життя Олександри не можна назвати нудним, але при цьому воно завжди знаходиться під охороною її імені.

Варвара

Це ім'я має сильну енергетику. Варвари духовно розвинені та ризикові особистості, а завдяки імені їм часто вдається виходити сухими із води. Також ці дівчата мають спокійний вольовий характер, часто вони легко досягають успіху і їх по життю супроводжує успіх.

Вікторія

Це жіноче ім'я наділяє свою володарку удачливістю, дозволяючи досягати перемог у будь-якій сфері. Вони досить швидко знаходять своє кохання, а їх шлюб часто щасливий. Також Вікторії легко досягають висот у роботі. Якщо ж щось не виходить, це тільки тому, що дівчина з цим ім'ям обрала хибну дорогу.

Маргарита

Це ім'я належить сильній жінці, войовниці, володарці, королеві, лідерові. Ця дівчина дуже цінує сім'ю, але при цьому залишається лідером у суспільстві та може досягти успіху у професійній сфері. При цьому в душі Марго дуже ніжна та жіночна, але їй потрібен надійний чоловік, щоб відкрити її справжню ніжність.

Ніка

Ім'я Ніка – справжній талісман, що символізує перемогу. Жінки з цим ім'ям мудрі та талановиті, мають сильну інтуїцію, що дозволяє Ніці передбити події наперед і прийняти найвірніші рішення.

Раніше ми писали, володарки яких імен примхливі, істеричні і люблять пліткувати.