RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Перетворюють життя на суцільну "чорну" смугу: чотири "прокляті" жіночі імені

Багато хто вважає, що ім'я людини здатне суттєво вплинути на її долю, а деякі імена можуть стати причиною постійних випробувань та невдач.

Які 4 жіночі імені можуть заважати жити своїм власницям, повідомляє Clutch.

Олександра

Це сильне ім'я підходить дівчаткам слабким та тендітним від народження – тоді воно наділить їх усіма необхідними якостями, міцним здоров'ям та сильним характером. В іншому випадку, і так сильні представниці прекрасної стати стануть ще сильнішими. Їм доведеться стикатися з постійними труднощами, тягарями та невдачами.

Діана

Ці жінки вразливі, зворушливі та чутливі. Вони витончені, ніжні, і в них чуйна душа. Але це часто робить Діану слабкою. Вона не може сама за себе постояти і потребує сильного захисника. Також, часто Діани мають низьку самооцінку і часто жертвують своїм комфортом заради блага інших, через що страждають.

Тетяна

Тетяна - прекрасна жінка, мати, дружина та господиня. Ось тільки вона надто вимоглива до себе та оточуючих, що заважає їй насолоджуватися життям. Це жінка-перфекціоністка, вона муштрує себе та близьких поряд і за її вимогливість на неї часто ображаються.

Тамара

Жінки з цим королівським ім'ям мають справді сильний характер. Вони дуже відповідальні, емпатичні та прагнуть допомогти всім і кожному. Тамари часто страждають від вибору "не того" партнера, їй часто не щастить із чоловіками, вони не відповідають їй і часто змушують страждати.

Раніше ми писали, власникам якихось чоловічих імен не щастить по життю.