RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Говорять одне, а роблять інше: чотири імені, які носять найбільш лукаві жінки

Багато хто вважає, що ім'я впливає на долю людини, наділяючи свого власника певними рисами характеру. При цьому, з деякими жінками слід бути особливо обережними, оскільки вони відрізняються нещирістю.

Про це повідомляє МЕТА.

Людмила

При знайомстві жінки з цим ім'ям здаються милими та добродушними, але згодом вони показують свій характер. Людмили люблять роздавати поради та намагаються втішити своїх друзів, але роблять це часто нещиро. Вони створюють образ компанійских і простодушних людей, проте їхні дії відрізняються від думок.

Галина

Характер і спокій Галин – зовсім несумісні речі, адже ці жінки імпульсивні та емоційні. Вони хитрі та розважливі, але запідозрити їх у нещирості непросто. Галина ретельно підтримує свій ідеальний імідж - вона завжди товаришує з потрібними людьми, вміє легко входити в довіру, і якщо з'являється потрібна людина, миттєво змінюється в характері.

Надія

Власниці цього імені – непостійні та мінливі натури, вони досить вітряні і можуть за день забути все добре, що було між людьми. Надії належать до тих людей, які говорять одне, а роблять інакше. Вони вміють інтригувати і збивати з пантелику суперечливим характером.

Валентина

Така представниця імені не відрізняється щирістю та вірністю. Вона вміє подати себе з вигідного боку, дуже чемна, привітна та уважна. Люди найчастіше вважають Валентину милою і простою людиною, однак у цьому полягає головна помилка, адже вона ніколи не розкриває свої карти наповну.

Раніше ми писали, власницям якихось жіночих імен завжди щастить.