RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Пенсіонер із Сум передав ЗСУ 35 тисяч доларів від продажу дачі, відео

85-річний пенсіонер із Сум передав на потреби Збройних сил України $35 тисяч, які отримав від продажу квартири та дачної ділянки.

Про це пише місцеве видання "Цукр".

Журналісти зазначають, що 85-річний пенсіонер Микола Іванович звернувся до громадського фонду "Суми", аби передати кошти на потреби ЗСУ. Чоловік продав квартиру та дачну ділянку, а отримані $35 тисяч вирішив направити на боротьбу із російськими окупантами.

Цього літа Микола Іванович поховав свою дружину, а ще раніше - сина. У спілкуванні із активистами чоловік зізнався, що отримує гарну пенсію, тому кошти від продажу нерухомості вирішив передати ЗСУ.

"Другий день наша команда намагається прийняти цей факт. Мабуть, такі речі й не потребують зайвих коментарів. Ділимося відео нашої зустрічі та знайомства з Миколою Івановичем", - зазначають журналісти.

Наразі представники фонду "Суми" спілкуються із військовослужбовцями з приводу того, на що краще витратити $35 тисяч, які передав 85-річний пенсіонер Микола Іванович.

Раніше ми розповідали, що фонд Сергія Притули придбав супутник за гроші, які українці зібрали в рамках ініціативи "Народний Байрактар".

Також повідомлялося, що Нацбанк оголосив благодійну акцію “Смілива гривня” для підтримки ЗСУ.