RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Як швидко та ефективно зробити прибирання в будинку: п'ять лайфхаків

Прибирання у квартирічи будинку - невід'ємна, але не надто приємна частина життя. Цей процес можна значно пришвидшити і спростити, якщо дотримуватися деяких порад.

"Апостроф" склав топ-5 лайфхаків для швидкого прибирання.

Лайфхак №1

Компактний пластиковий ящик стане в нагоді під час прибирання. У нього можна покласти все необхідне для прибирання і носити це з собою з кімнати до кімнати.

Лайфхак №2

Дитяча олія зробить ваші хромовані поверхні ідеально блискучими. Треба нанести трішки олії на бавовняну тканину або губку і протерти нею поверхню. Крім того, можна скористатися зіжмаканим шматком паперу для запікання, щоб позбутися крапель води на кранах та інших деталях.

Лайфхак №3

За допомогою мікрохвильовки можна освіжити губки та пластикові обробні дошки за одну хвилину при високій температурі. Це позбавить і неприємного запаху, і мікробів.

Лайфхак №4

Не треба викидати пластикові обробні дошки, адже їх можна замочити у раковині, і через годину вони будуть як нові. А для дерев'яних дощок варто використати сіль і лимонний сік: насипати сіль на дошку, розтерти її половинкою лимону і залишити так на декілька хвилин.

Лайфхак №5

Макулатура допоможе вбирати рідини від їжі, яку ви викидаєте у смітник. Просто покласти на дно відра для сміття старі газети, і неприємного прибирання після зміни мішка можна оминути.

Раніше "Апостроф" писав, як швидко відмити жир і нагар з газових конфорок.