RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

"Укрпошта" випустить марки із псом Патроном: фото

Укрпошта випустить чергові цікаві марки - цього разу із псом Патроном, героїчним невеликим собакою, що став зіркою, допомагаючи чернігівським саперам у розмінуванні територій. На кошти з продажу планують купити розмінувальне авто.

Про це повідомив генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський у Telegram-каналі.

"Завтра, по чисельним проханням, ми випускаємо марку "Пес Патрон". Але, крім того, що це крута марка, яка розповідає про те, як cапери, разом з Патроном, допомагають зберегти життя дітей і фермерів та забезпечують проходження судів — це перша офіційна благодійна марка країни", - написав він.

Смілянський зазначив, що тираж марок - 1 млн екземплярів і з продажу планується зібрати більше 1 мільйона євро на машину для розмінування, за допомогою якої у саперів з'явиться можливість швидко опрацьовувати великі території. Аркуш включає 8 марок із зображенням життя Патрона, що виготовлені на самоклейному папері.

"Більше 150 000 – така кількість знайдених вибухонебезпечних предметів в Україні за даними ДСНС, тож Патрон потребує допомоги і з боку технічних засобів, і з боку чотирилапих помічників. Саме тому решта донатів піде на підтримку притулків тварин по всій країні", - резюмував гендиректор "Укрпошти".

Раніше ми писали, що до Дня Незалежності "Укрпошта" випустила нову марку.