RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

"Ефект за*упи" довів: Путіну викликали медиків після доповіді військових

Президент Росії Володимир Путін не витримав марафон звітів від керівників силових відомств 29 серпня щодо ситуації на фронтах в Україні. Кінець дня глава Кремля провів під наглядом лікарів "швидкої".

Про це пише російський Telegram-канал "Генерал СЗР".

Зазначається, що російський президент заслухував звіти у режимі відеозв'язку, провівши чотири оперативні наради з керівниками військового блоку. Головною темою став контрнаступ Збройних сил України. Зокрема, на нараді був присутній секретар Ради безпеки Микола Патрушев. Відзвітували і керівники ФСБ та Служби зовнішньої розвідки.

Перед першою нарадою президент РФ був цілком поінформований про ситуацію і практично не давав можливість військовим говорити. Він був обурений промахами певних осіб під час "спецоперації". На другій нараді його запевняли, що ситуація повністю контрольована, однак після виступу секретаря Радбезу він розкритикував представників Генштабу та Міністерства оборони за прогавлені склади боєприпасів, нагадавши "ефект лінзи".

"Ефект лінзи у вас, б*ть, склади підриває. Ефект лупи. Правильно, якщо ви будете мені доповідати, що це ефект за*упи, б*ть", - наводить цитату Telegram-канал.

Дві останні наради були не такі напружені: військові стверджували, що насправді ситуація під повним контролем.

Під кінець дня для Путіна викликали медиків, з ними він провів близько 20 хвилин.

Наближені до президента особи говорять, що останнім часом президент сильно нервує, що негативно позначається на його близьких та оточенні.

Як повідомлялося, на території Росії фіксують так звані "ефекти лінзи". Серед таких випадків – пожежа на ще одному нафтозаводі.

Раніше ми писали, що 30 серпня президент Росії Володимир Путін на зустрічі з главою Федеральної служби військ національної гвардії Віктором Золотовим виглядав хворобливо та виснажено.