RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Путіна знову перекосило: у спілкуванні із главою росгвардії помітили важливий нюанс

Президент Росії Володимир Путін на зустрічі з главою Федеральної служби військ національної гвардії Віктором Золотовим виглядав хворобливо та виснажено. Лікарі давно вбачають у його вигляді та поведінці низку хвороб.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на відео зустрічі у мережі.

На кадрах видно, що глава Кремля увесь час розмови сидів у напруженій позі, голова була сильно втиснута у плечі, а рухи - доволі обмежені. Також він часто обома руками тримався за край столу.

Пропагандистські ЗМІ пишуть, що глава Росгвардії доповів президенту РФ 30 серпня про роботу підрозділів військ нацгвардії у рамках виконання завдань під час "спецоперації" на Донбасі.

Варто зауважити, що з початку війни РФ проти України зовнішній вигляд Володимира Путіна суттєво погіршився. Це підмітили й самі лікарі. Окрім онкології та психічних захворювань, припускають, що в нього яскраво виражене захворювання головного мозку, пов'язане з прогресуючою загибеллю його клітин - хвороба Гентінгтона.

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін сидів у неприродній позі на зустрічі з главою Міноборони РФ Сергієм Шойгу: у мережі почали висувати варіанти, чому главу Кремля "перекосило".