RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Таких хлопців краще уникати: десять чоловічих імен із підмоченою репутацією

Ім'я здатне наділяти різними характеристиками людину, якщо вірити фахівцям, які займаються енергопрактиками. Та й в народі складаються певні враження про ті чи інші імена. Існує низка чоловічих імен, що мають славу поганої репутації.

"Апостроф" зібрав 10 імен, володарів яких краще уникати.

Кирило

Хлопці з таким іменем вкрай рідко бувають добрими. Зазвичай, це затяті егоїсти, закохані у власне відображення у дзеркалі. Бувають винятки, відтак - дуже цінні для негативної статистики.

Геннадій

Геннадіїв можна поділити на два типи: зануди, які тільки навчаються, та гульвіси. До речі, кілька десятиліть тому це ім'я було доволі популярним. Наразі ж зустріти Гену можна, але рідко.

Микола

Такі хлопці нав'язливі та самозакохані. Нерідко бувають бабіями. Проте є представники цього імені, які вважаються справжнім золотом. Відтак - знайомтеся ближче.

Андрій

Дівчата, які шукають для стосунків повноцінного партнера, а не того, хто сприйматиме вас мамусею - проходьте повз Андріїв. Якщо ж вам траплялися круті представники цього імені - ви справжня щасливиця.

Іван

Івани не вирізняються великим розумом і кмітливістю. Часто не мають власної думки, а слухають маму, бабусю, дівчину. Проте інколи можуть стати найріднішими людьми.

Максим

Ці чоловіки люблять жіночу увагу. Прагнуть загального обожнювання. Це теж самозакохані егоїсти, тому якщо готові пробачити це - вперед.

Борис

Чомусь про цих чоловіків ходить слава, що вони справжні енергетичні вампіри. Борис часто буває запальним, тому спокійних стосунків не буде.

Віталій

У Віталіїв - складний характер, з ними вести справи нелегко. Вони люблять робити шкоду. Хоч і бувають серед них справжні душки.

Олег

Олеги егоїстичні та жадібні. Попри це, бувають дуже віддані. Але доведеться витратити дуже багато часу, щоб заслужити їхню довіру.

Микита

Адекватних та "неслизьких" хлопців із таким ім'ям, певно, не існує. Рідкість, якщо Микита виявиться дбайливим, серйозним та розумним.

Раніше "Апостроф" публікував милозвучні імена для дівчинки, які стануть візитною карткою: Злата, Лада та Мелісса.