RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Зима близько: топ-4 речі, які потрібно підготувати на випадок вимкнення опалення

Не виключено, що багато будинків у поточному опалювальному сезоні можуть залишитися без тепла через технічний стан котелень, ТЕЦ та теплових мереж, багато з яких було пошкоджено під час війни, тому важливо вчасно подбати про обігрів у холодну пору.

Про що українцям слід подумати вже зараз, написав 24 канал, запропонувавши кілька альтернатив звичним батареям опалення.

Заміна батарей

В першу чергу – це електрообігрівачі, УФО, вентилятори або кондиціонери з теплим обдуванням. Однак електрика може зникнути в невідповідний момент. Тому важливо мати запас дров, щоб у крайньому разі розвести багаття. Прекрасно, якщо у будинку є камін.

Друзі та знайомі

Перед початком опалювального сезону слід обговорити можливий "апокаліпсис" з близькими, друзями та родичами, у яких можна пожити деякий час, у разі екстреної ситуації.

Балони з газом

У населеному пункті може зникнути газопостачання, тому важливо заздалегідь запастись кількома газовими балонами та туристичною конфоркою, за допомогою якої можна буде приготувати їжу та грітися.

Генератор

Даний прилад допоможе підзаряджати пристрої та підключити обігрів. Однак він дорогий і галасливий, тому про його покупку краще попередити сусідів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов заявив, що найближча зима буде надскладною, але опалювальний сезон розпочнеться вчасно, а тарифи на опалення для людей не підвищуватимуть.