RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.90
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  39.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Буде багато синього неба: синоптик розповіла про погоду в Україні на понеділок

У понеділок, 5 вересня, буде сонячно не лише в Україні, а й в сусідній Польщі, куди виїхало багато українців, рятуючись від війни, проте температура повітря уже перестає бути літньою.

Про це розповіла народний синоптик Наталка Діденко у Telegram-каналі.

Так, температура повітря протягом дня буде стриманою. На сході на півночі буде прохолодніше - там стовпчики термометрів піднімуться до +15+19 градусів. У той же час, на заході та півдні буде дещо тепліше - +17+24 градуси, а у центральній частині - помірно тепло, +16+20 градусів.

Ночі у вересні вже будуть прохолодними – 5 вересня передбачається +7+12 градусів, у північних областях та на північному сході +4+9 градусів.

У той же час, у Польщі погода буде практично ідентична українській - сухо, сонячно, вночі свіжо, +6+13 градусів. Вдень буде відносно тепло - +17+22 градуси, у Варшаві без опадів, вночі +8, вдень +20 градусів.

У Києві 5-го вересня очікується сонячна красива погода з максимальною температурою повітря близько +18 градусів. Вранці, вночі і ввечері стовпчики термометрів опускатимуться до +7+11 градусів.

Наступного тижня буде переважно суха сонячна погода в Україні, а в суботу та неділю уже слід чекати опадів.

Раніше ми писали, якою буде погода в Україні на початку тижня.