RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Допоможуть уникнути плісняви та грибка: прості способи утеплити пластикове вікно

Чим ближче зима, тим більше з'являється запитань, як утеплити оселю до початку морозів. Одне з найкращих рішень - подбати про вікна, утеплення яких не просто зберігатиме тепло, а ще й захистить від появи плісняви чи грибка.

"Апостроф" розповідає, як можна бюджетно і самостійно утеплити металопластикові вікна.

Нанести на внутрішнє скло теплозберігаючу плівку - доступний спосіб утеплити вікна на зиму. Для цього знадобляться канцелярський ніж, фен, скотч, ножиці і, звичайно ж, плівка.

Спочатку скло слід ретельно вимити, після чого на весь периметр вікна приклеїти стотч. Потім нарізати ножицями плівку потрібного розміру і нанести її на стотч, обдуваючи гарячим феном.

Варто зауважити, що популярною причиною проникнення холоду в приміщення є знос ущільнювальної гумки. Однак цю проблему нескладно вирішити: достатньо відрегулювати притискні механізми, тобто перемістити зачепи до потрібного положення. Якщо ж ущільнювач повністю зносився, то його краще замінити на новий.

Таким чином, утеплення вікон і з вулиці, і зсередини дозволить зберігати тепло, не пропускати холод і запобігати появі конденсату, плісняви та грибка.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як утеплити пластикові вікна з вулиці й зсередини.