RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

"Приїхали голодранці": окупанти скаржаться на погане забезпечення нових підрозділів

Країна-терорист Росія відправляє воювати проти України на передову російських окупантів без військової форми, спальників, зате з автоматами 1976-го чи 1978-го років випуску.

Про це йдеться в розмові росіян в аудіоперехопленні Головного управління розвідки Міноборони.

Російський окупант розповідає співрозмовнику, що на заміну його підрозділу на передовій прийшов новий - голий і босий. Військове керівництво країни-терориста Росії вирішило не витрачати зайві комплекти військової форми і спальників на свіже "гарматне м'ясо".

"Молодим взагалі ні одягу, ні спальників, нічого бл...ь. Ти уявляєш, ось цим, які приїхали. Голодранці бл.. Перуть брудні речі, перуть, одягають. Ось такі, як бомжі", - сказав окупант.

Зі зброї новоприбулим окупантам дали автомати 1976-го чи 1978-го років випуску та гранати, а потім відправили на передову воювати проти танкового підрозділу ЗСУ.

"Протитанковий "Птурів" немає, тільки танки стоять трішки далі, танки стоять і все. Вони координати дають, вони тут не попадають навіть, де танки [українські] стоять", - додав окупант.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії наживаються на "гарматному м'ясі" - закликають іти воювати, обіцяючи золоті гори. За кожного залученого вояку "підприємці" отримують відсоток.