RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Похолодання до +7 вночі та сонце вдень: прогноз погоди в Україні з понеділка по четвер

Синоптики дали прогноз погоди в Україні з 5 по 8 вересня. До п'ятниці, 9 вересня, погода буде переважно сонячною та без опадів по всій території країни.

Читайте також: Продовження літа та сніг у жовтні: синоптики дали прогноз на осінь у столиці

Про це повідомляє "Укргідрометцентр".

Так, у понеділок, 5 вересня, у більшості областей України очікується до +20 градусів удень, на півдні – до +22, а на сході до +19. Вночі температура від початку вересня почала різко спадати на понад 10 градусів. 5 числа у нічний час буде в середньому до +9-10 градусів тепла.

У вівторок, 6 вересня, загальна температура українською територією спаде на пару градусів. Стовпчики термометра будуть показувати в середньому до +18 градусів тепла вдень і +7 в нічний. На півночі та сході України температура вночі може впасти до +4 градусів тепла.

У середу, 7 вересня, очікується в середньому +19 градусів тепла, найтепліше буде на півдні до +22 градусів тепла. Стабільно триватиме холодніша погода на сході, порівняно з рештою країни - там буде +13...+18 градусів, а вночі в середньому буде +7.

У четвер, 8 вересня, потеплішає, але небо затягнеться хмарами. Очікується +21 градус у середньому по країні вдень та +8 вночі.

Раніше ми писали, що у вересні похолодає до +5, погода в перший осінній місяць буде дуже мінливою та непередбачуваною.