RU  UA

Окупанти не мають координації: в Україні розповіли, як росіяни пробивають чергове дно

Росія не тільки вербує для війни в Україні ув'язнених, але тепер вони почали брати "новобранців" із психлікарень. Причина у відсутності координації між тими, хто командує окупантами та тими, хто займається набором рекрутів на місцях.

Про це розповів військовий експерт Українського інституту майбутнього співробітник СБУ (2004–2015) Іван Ступак в ефірі Апостроф TV.

Він пояснив, що керівництво військкоматів у РФ не хоче мати проблем через невиконання плану за кількістю, тому збирає "гарматне м'ясо" де доведеться серед усіх, хто погодиться.

"Вони план зробили, прозвітували і все. У них стоїть завдання за кількістю, а не за якістю. Не виключаю, що під загрозою звільнення в Україну почнуть примусово відправляти бюджетників", - описав ситуацію Іван Ступак.

Раніше "Апостроф" розповідав, що один із окупантів скаржився у перехопленій телефонній розмові, що Росія відправляє воювати проти України на передову окупантів без військової форми та спальників, зате з автоматами 1976-го чи 1978-го років випуску.