RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Номер будинку може впливати на ваше життя: як розрахувати цифру і що вона означає

Нумерологи вважають, що цифри своєю енергетикою впливають на життя кожної людини і номер будинку чи квартири – не виняток.

Що приховують цифри будинку, де живуть люди, розповідає "Апостроф".

Спочатку потрібно правильно розрахувати цифру будинку. Якщо номер складається з однієї цифри, то її слід брати для тлумачення. Якщо число двозначне чи тризначне, необхідно складати цифри до тих пір, поки у результаті не вийде одна.

Цифра 1

Тут ідеально жити людям творчим, які мріють про реалізацію власного потенціалу і прагнуть незалежності. Тут комфортно почуватимуться підприємці та самотні люди. Житло під номером 1 сприятиме тим, хто хоче зосередитися на своєму житті та бажає витрачати свою енергію на інших.

Цифра 2

Якщо ви живете в будинку номер два, він ідеально підходить для людей, у яких сім'я та друзі стоять на першому місці у списку пріоритетів. Тут процвітають партнерські відносини та комфорт. Це ідеальне місце для великої кількості гостей та зборів, близьких в одному місці.

Цифра 3

У цьому будинку панують спілкування та соціалізація, його вібрації найбільше пов'язані із самовираженням. Будинок №3 – чудовий простір для художників, поетів, дизайнерів та інших професій, пов'язаних з польотом думки.

Цифра 4

Будинок під цим номером відрізняється практичністю та комфортом, це місце для сталості, стабільності та завзятої праці. Така енергія часом може здаватися нудною та одноманітною, тому його мешканцям варто прикрасити кімнати живими рослинами та символами вчення феншуй.

Цифра 5

У цьому будинку переважає енергія постійних змін та руху – на його мешканців чекає безліч пригод, подорожей та сюрпризів. П'ятірка в нумерології житла має активну енергетику, велику різноманітність і розсуває межі.

Цифра 6

Таке житло ідеальне для створення сім'ї – тут завжди пануватимуть мир, теплота, любов і турбота. Його мешканці, як правило, з легкістю знаходять баланс між кар'єрою та особистим життям і мають підвищене почуття відповідальності по відношенню до своїх близьких.

Цифра 7

Якщо ви живете в будинку номер 7, не дивуйтесь тому, що періодично ви буваєте задумливим і часто хочете сховатися подалі від сторонніх очей. Цей будинок — гарне місце для тих, кому за обов'язком професії часто доводиться зосереджуватися на довгостроковому проекті.

Цифра 8

Люди, які живуть у будинку з 8-ою енергетикою, часто бувають забезпеченими і мають владу. Удача до його мешканців йде сама собою, головне - не упускати шикарні можливості, що відкривають.

Цифра 9

Це теплий та затишний будинок, де завжди всім раді. Тут дуже сильно виражені безкорисливість, прощення, співчуття та відданість меті. До такого будинку хочеться повертатися знову і знову. Він ніби наділяє силою та енергією.

Раніше ми публікували список "магічних" дат із травня до грудня.