RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Приносять удачу з самих пелюшок: чотири "найщасливіших" чоловічих імен

Існують чотири чоловічі імені, які наділяють свого власника щастям та удачею по життю. Народилися щасливчиками: Микола, Сергій, Григорій та Давид.

Про це повідомляє "Апостроф".

Микола

Це ім'я буквально притягує удачу. Його носять зазвичай справжні творчі особистості. Такі чоловіки відкриті до будь-яких змін та успішні у всіх починаннях. Вони беруться за відповідальну роботу та виконують із грандіозним успіхом. Загалом Миколи - відповідальні, доброзичливі, оптимістично налаштовані по життю.

Сергій

Такі чоловіки теж від природи наділені творчою жилкою, добротою та відповідальністю. Сергій завжди готовий прийти на допомогу. Він цілеспрямований, доброзичливий. Легко знаходить з іншими спільну мову та вливається у будь-який колектив.

Григорій

Цей чоловік від народження має таку якість як мужність. Григорій завжди готовий допомогти. Він дуже веселий, винахідливий, авторитетний та шанований у суспільстві. Його ніколи не можна застати з поганим настроєм.

Давид

Такі чоловіки в житті заслуговують на повагу, за що не беруться - все вдається без особливих зусиль. Давид завжди перебуває у центрі уваги, він винахідливий, цілеспрямований.

Раніше ми писали, які жіночі імена приваблюють чоловіків.