RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Здатні закохати в себе з першого погляду: жіночі імена, які притягують чоловіків

Як серед чоловічих, так і серед жіночих є ті імена, які по-особливому впливають на протилежну стать - і навіть здатні закохати в себе з першого погляду.

Серед імен-підкорювачок сердець – Олена, Світлана, Лілія, Ксенія, Катерина, повідомляє Мета.

Олена

Протягом багатьох століть за Олен боролися багато великих чоловіків і з того часу в цьому аспекті мало що змінилося. У наш час це ім'я все ще актуальне і продовжує подобатися представникам сильної стати.

Світлана

Багато чоловіків вважають Світлан добрими господинями та вірними дружинами. Вони справді мають талант підтримувати затишок у будинку і робити свого обранця щасливим.

Лілія

Жінки з цим ім'ям асоціюються у чоловіків із ніжністю. Лілії можуть успішно вийти заміж і успішно маніпулювати своїм чоловіком. Як правило, ці жінки можуть змусити чоловіка виконати будь-яке їхнє бажання.

Ксенія

У Ксеніях чоловіків приваблює їхня влюбливість, вони чарівні та товариські, а спілкуватися можна з ними цілими днями, з ними ніколи не стане нудно.

Катерина

Протилежній статі подобається, як ніжно звучить це ім'я та пестить слух. Крім того, жінки з цим ім'ям мають розум, красу, принциповість, люблять правду і ненавидять брехню, але найбільше в їхньому характері чоловіки цінують щирість.

Раніше ми писали, які жіночі імена здатні зацікавити чоловіків.