RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Сильні та мудрі, але заздрісні: ТОП-5 імен найзлісніших жінок

Ім'я може наділяти людину як позитивними, так і негативними рисами характеру. Відомі імена жінок, які схильні до заздрощів.

Про це повідомляє Fotkaew.

Рената

Хоч дане ім'я витончене, романтичне та м'яке, його власниця тільки те й думає, як помститися кривдникам та заздрить усім довкола. Ренати люблять використовувати людей у своїх цілях і дуже зляться, коли такі плани зриваються. Ззовні такі жінки можуть бути привабливі та миловидні, однак всередині - холод та отрута. Живучи з нею, будете в курсі, яка вона нещасна, а всі довкола - егоїсти.

Аврора

Такі жінки прямолінійні та цілеспрямовані. Попри це, Аврора не може нормально спати через те, що хтось живе краще, особливо, якщо незаслужено. Хоч це ім'я наповнене енергетикою вогню та сонця, допомагає бути твердою у переконаннях, упертою та справедливою, всередині його володарки - прикрість і заздрість. Аврора хотіла б, щоб всі жили, відповідно до моральних принципів. Інакше - у ній вибухне внутрішній конфлікт через несправедливість, що твориться навколо.

Лоліта

Лоліти хитрі та амбітні. З іспанської перекладається як "скорботна". Ці жінки прагнуть реалізувати себе у творчій сфері, де треба порівнювати себе з іншими. Тут і може виникнути озлобленість до потенційних конкурентів. "Скорботній" Лоліті важко дається робота над собою: марно боротися з внутрішнім гнівом та образами на весь світ.

Ольга

Хоч дане ім'я наділяє чудовими викладацькими здібностями. Вони можуть бути наставниками, духовними лідерами чи тренерами. Саме робота з людьми зіштовхує Ольгу і з усвідомленням, що в когось життя може бути кращим, дохід більшим, а чоловік - більш люблячим. Все це може злити Ольгу. В її картині світу всі мають отримувати за заслугами та витраченими зусиллями. А життя часто показує їй, що це не так.

Валерія

Валерія схильна порівнювати своє життя з іншими і часто бачить тільки те, що в інших "трава зеленіша". Такі жінки можуть заздрити чужим досягненням, успіхам на роботі, в особистому житті. Вони не задумуються, що це лише вершина айсбергу, і ті "інші" теж мають свої поразки та невдачі. Валерія може часто нарікати, що світ неправильний.

Раніше "Апостроф" писав про перелік жіночих імен, володарки яких легко зраджують чоловіків.