RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Балаклії та навколишніх селах підняли українські прапори: фото та відео

Збройні Сили України під час масштабного наступу звільнили від російського агресора 20 населених пунктів у Харківській області.

Видання "Политика страны" опублікувало фото з Балаклії, до якої сьогодні увійшли ЗСУ: синьо-жовтий прапор вставили до пам'ятника Шевченку на центральній площі Казмірука перед будинком місцевої адміністрації.

Телеграм-канал "Новини Збройних сил" публікує відео, в якому також вдалині видно український прапор, що розвівається, на тлі диму.


Спікер Одеської військової адміністрації Сергій Братчук підтвердив , що над Балаклією піднято український прапор. "Також український прапор піднятий над багатьма навколишніми селами", - написав він.

А український журналіст Андрій Цаплієнко опублікував відео з українськими військовими біля міськради у Балаклеї.


Волохів Яр, Борщівка та Іванівка на Харківщині також повернули під український прапор, повідомляє телеграм-канал "Новини Збройних сил".

Також на каналі опублікували зворушливе відео, як місцевий мешканець піднімає прапор на флагштоку у селі Волохів Яр.

Обережно, є ненормативна лексика!


Крім того, ЗСУ звільнили населений пункт Шевченкове.

Усього Збройні сили України звільнили від окупантів 20 населених пунктів у Харківській області. Наразі карта звільнених і поки що окупованих територій регіону виглядає так:

Нагадаємо, що ЗСУ проводять успішні контрнаступальні операції в Харківській області, використовуючи слабкі місця російських окупантів та недоукомплектованість ворожих частин.