RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Добрі та чуйні хлопці: як назвати хлопчика, народженого у вересні

Хлопчики, народжені у вересні, мають доволі спокійний характер, вони добрі, обережні та розсудливі. Названо найкращі імена для вересневих малюків.

Про це повідомляє видання Кolobok.ua.

Батьки повинні розуміти, що з такою дитиною можна не хвилюватися, що запхне пальці в розетку, лазитиме по парканах і деревах, мчатиме стрімголов на самокаті чи роликах. Варто підтримувати таку розсудливість і не дорікати за боязкість. Розсудливість - дуже хороша якість, вона змушуватиме людину менше робити помилок, адже сто разів подумає, перш ніж втрапити в авантюру.

Такі хлопчики більше любитимуть гратися в спокійні ігри вдома. Вони схильні до творчості: багато і добре малюють, ліплять із пластиліну, вигадують цікаві історії. Рано навчаються читати, легко та без зусиль. Зазвичай у школі схоплюють усе "на льоту", швидко засвоюють матеріал.

Вересневі хлопчики віддані друзям, готові прийти на допомогу. Тоді як зав'язати знайомство їм складно: у новому колективі почуваються невпевнено. Хоч їм важко постояти за себе, тяжко переживають агресію, та вони можуть дати здачі, проте це теж морально травмує.

Для них важливий план, всі непередбачені обставини вибивають землю з-під ніг. Батькам варто створити чіткий режим дня та виробляти у дитини навики стресостійкості. Також такі діти бувають запальними, можуть нервувати через дрібниці. Однак під цим запалом ховається невпевненість у власних силах.

З огляду на все це, ім'я хлопчика, народженого у вересні, треба вибирати ретельно. Найкраще - дати ім'я, яке наділить дитину рішучістю та впевненістю в собі, доповнить його складові характеру.

Вересневим хлопчикам підійдуть такі імена:

Адам, Адріан, Андрій, Артем, Арсен, Богдан, Віктор, Володимир, Данило, Дмитро, Єгор, Іван, Ілля, Кирило, Костянтин, Макар, Максим, Мирослав, Михайло, Микита, Петро, Рінат, Руслан, Святослав, Станіслав.

Раніше "Апостроф" писав про ТОП-10 жіночих імен із найсильнішою енергетикою.