RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

5 чоловічих імен, власники яких перетворять життя жінки на пекло

Деякі наївні жінки свято вірять у те, що за допомогою великої любові та впертості зуміють перевиховати будь-якого чоловіка. Поспішаємо розчарувати - якщо ви зустріли чоловіка з ім'ям з цього списку, можете бути впевнені - він перетворить ваше життя на справжнє пекло.

Про це повідомляє "Апостроф".

Олександр

Чоловіки з цим імператорським ім'ям відрізняються силою та впевненістю у собі. З дитинства вони вважають себе справжніми переможцями та готові змітати все на шляху до мети. Жінки не будуть винятком, вони можуть стати лише трампліном для здійснення планів. Саші також ніколи не прислухатимуться до думки своєї другої половинки.

Валерій

Не варто опинятися в полоні у ілюзій: Валера може здатися спокійним і розважливим хлопцем, тільки ці чоловіки бувають дуже запальними. Їх дуже просто вивести з себе. А коли Валерії в поганому настрої, треба триматися від них подалі — окрім криків та образ можна і під гарячу руку потрапити. На публіці вони перетворюються на позитивних хлопців, показуючи всім, що у їх сім'ї панують мир і гармонія.

Євген

Євгенії, щоб підкорити жінку серця, будуть реальними ангелами в тілі, лицарями без страху і докору. Вони й зірку з неба дістануть, і серенади годинами співатимуть під вікном. Ось тільки в сімейному житті Жені постають перед своїми дамами зовсім в іншому світлі. Вони ніколи і нізащо не допоможуть вирішити побутових проблем. Про винесене сміття можете забути. Про винесені мізки – ні.

Олег

Уперті та безкомпромісні Олеги – найтиповіші представники доісторичного чоловічого племені. Вони вірять у те, що місце жінки на кухні. Вони побудують стосунки лише з жінками, які їм підкорятимуться у всьому і навіть слова сказати не посміють. Навіть якщо вони бачитимуть свої помилки, вони не зможуть переламати гординю і визнати це.

Сергій

Це ім'я наділяє чоловіка емоційною неврівноваженістю та закомплексованістю. У спробах подолати їх, Сергій часто може перегинати палицю і намагатися бути іншою людиною в очах інших людей. Агресивність і наполегливість роблять із них чоловіків непередбачуваних і навіть іноді небезпечних. Жінка поряд з ним не може почуватися легко та впевнено. Щоб продемонструвати свою "мужність", Сергії можуть грубо і різко спілкуватися навіть з жінкою.

Раніше "Апостроф" писав про п'ять чоловічих імен, власники яких справжні ревнивці.