RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Притягують біди та невдачу в життя: жіночі імена, володарки яких не будуть щасливі

Існує думка, що на долю людини більший вплив має її ім'я, аніж зодіакальне сузір'я, під яким народилась. Деякі здатні наділити щастям, а деякі - неприємностями та розчаруванням.

Про те, які жіночі імена приносять біди та невдачу їхнім власницям, повідомляє Мeta.ua.

Експерти виокремлюють шість "нещасливих" імен для жінок.

Ада

В особистому житті Адам складно, адже чоловіки сприймають їх як друзів. Оскільки у коханні дуже часто на них чекають невдачі, жінки з таким ім'ям залишаються одні.

Аврора

Від природи дівчата, які мають дане ім'я, не нещасні. Їм настільки не сидиться на місці, вперті та легковажні, що самі створюють масу проблем. До всього - Аврора не вирізняється чеснотами, заради мети - переступить через будь-кого.

Галина

Галини змалку оточені чоловічою увагою, тоді як у дорослому житті - ситуація абсолютно протилежна. Жінки з таким ім'ям не можуть жити без душевної драми, тому й стосунки бувають складні.

Діана

Діани вважаються лідерками, які все життя переборюють обставини, стійко переживають біди та невдачі.

Кіра

Такі дівчата можуть здаватися самозакоханими егоїстками, тоді як вони вразливі та недовірливі. Через це притягують у життя біди, нещастя.

Мілена

Попри красиве ім'я, такі дівчатка не славляться хорошим здоров'ям. Ще вони мають м'який характер, не мають власної думки. Їм складно робити виважені рішення.

Раніше ми повідомляли, що існують чотири імені, які носять незадоволені всім жінки.